Benvolguts futurs amants de l’òpera!

Em presentaré. El meu nom és Elias Orri tinc 20 anys i sóc estudiant d’Història de l’Art. L’objectiu d’aquest blog és apropar a la gent al fascinant món de l’òpera. Els requisits indispensables per llegir les reflexions que exposaré, serà el de no saber prèviament res d’aquest món. Per tant l’objectiu principal d’aquest blog és fer arribar l’òpera i els concerts de música culta, a aquella gent que no ha tingut l’oportunitat de conèixer res de tot plegat. Totes les meves publicacions aniran encarades en els esdeveniments que es produiran a Barcelona i Catalunya.

Aquest bloc també va dirigit a aquelles persones que, com jo, no es poden permetre econòmicament assistir a l’òpera o als concerts. Exposaré en diverses ocasions ofertes i com anar de manera econòmica a grans teatres d’òpera i concerts, bé sigui el Gran Teatre del Liceu o L’Auditori de Barcelona, entre d’altres.

Com he avançat, els plantejaments que aniré exposant en els successives publicacions, no només aniran dirigides a les òperes que es realitzaran a Barcelona, sinó que també va dirigit a aquelles persones que es vulguin endinsar en el món dels concerts de música culta (música barroca, clàssica, romàntica…).

Totes les meves reflexions es podran debatre en el mateix blog, on cada lector podrà participar. Les aproximes publicacions faran referència a la temporada vinent (curs 2015-16).

En primer lloc, per començar us paso la programació del liceu i de l’auditori. Durant l’estiu aniré explicant els secrets per entendre cadascuna de les operes i concerts de manera senzilla i propera. Demostrarem per tant que no cal ser un entès per disfrutar de l’òpera i els concerts de música culta.

http://www.liceubarcelona.cat/temporada-15-16/tota-la-temporada.html

https://www.auditori.cat/es/conciertos

Anuncis

One comment

  1. Gloria · Juliol 15, 2015

    Ue! Promet!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s